Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Barnflicka/Aupair söker jobb i Västra Götaland (helst Gbg)

Titta hit!

Är jag den ni söker? Vad väntar ni på: Ni kan nå mig på 073 848 38 07 eller hör av er på min mejl: sara_andersson404@hotmail.com

Sara heter jag och blir 22 i år, jag är nu inne på mitt sista år på Barn & Fritids linjen (läser in det på heldistans via vuxenutbildningen ”Moa Lärcentrum i Linköping”.)

Som ni kan se söker jag ett aupair jobb bara i Västra Götaland (helst nära Göteborg) hos någon familj som behöver hjälp med att få vardagen att gå runt.

Jag har praktiserat på 5 olika förskolor och har därför över 10 månaders erfarenhet, har ett väldigt positivt intyg från den senaste förskolan.

Eftersom jag läser på heldistans har jag möjlighet att flytta till er, men jag måste få tid över att studera (helst några timmar per dag.)

Vår familj har två westies (West highland white terrier) så jag har inget problem med hundar så länge de är hyfsat små. Jag är heller inte allergisk så det behöver ni inte oroa er för.

Min lön tycker jag ska reflektera min erfarenhet så minimilön sätter jag på 4500 kr/månaden (mat och boende ingår utöver det).

Om du väljer mig kan jag garantera ditt/dina barns trygghet för jag är en väldigt ansvarsfull tjej som inte drar förhastade slutsatser utan lyssnar på vad barnen har att säga. Dina barn ska helst vara i förskoleåldern eller yngre.

Jag har inte körkort, men jag har inget emot att gå på långpromenader och hitta på saker med ditt/dina barn. Om ni söker en städerska är inte jag den rätta personen, däremot kommer jag givetvis hjälpa till med städningen så länge det inte blir huvudsysslan.

Jag behöver ha tillgång till dator eller iallafall tillgång till internet eftersom jag sköter studierna via datorn.

Du/Ni kanske undrar varför jag vill varva ett sådant här jobb med studierna – det är för att jag vill ha den meriten när jag ger mig ut i arbetslivet om si sådär 1 ½ år.

Ps. Kan börja i slutet av den här månaden (februari 2009.)

Namn: Sara Andersson (Privatperson)
Telefon: 073 848 38 07
E-post: Mejla annonsören
Län: Göteborg
Stad: Hammarö (men söker jobb i Gbg)
Stadsdel: Nolgård (men söker jobb i Gbg)
Kategori: Barnpassning
Inlagd: 2009-02-04