Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Ansvarsfull kattälskare sökes!

Jag söker en yngre ansvarsfull person som vill dryga ut veckopengen med några hundralappar.

Det är nämligen så att jag har två ungkatter som behöver underhållas dagtid när jag är borta på jobbet. Katterna mår inte bra av att vara ensamma så pass länge som de är idag. Dom vill leka och springa, men de gör inte de på egen hand tyvärr så jag behöver din hjälp. Du ska inte mata katterna eller rensa lådan. Du ska bara leka med dem så de får motion och stimulans. (Se mitt youtube-konto för filmer på katterna.)

Katterna bor inomhus på Bellmansplan och du bör kunna besöka katterna i ca 30-45 min minst 3 ggr i veckan någonstans mellan klockan 11-16 under i stort sett hela vårterminen.

Eftersom tjänsten innebär tillgång till en privat bostad så kommer ett utförligt avtal att skrivas. Om någonting går sönder eller om nyckeln försvinner blir du ersättningsskyldig oavsett orsak.

Sök tjänsten som kattunderhållare/kattälskare med ett personligt brev med personuppgifter, ålder och adress, där du beskriver din kunskap om katter, dina intressen samt hur ofta du kan tänkas besöka katterna. Skriv även gärna vad du kan tänka dig för lön.

Namn: Åsa (Privatperson)
Telefon:
E-post: Mejla annonsören
Hemsida:Besök
Ålder:35
Län: Södermanland
Stad: Eskilstuna
Stadsdel: Bellmansplan
Kategori: Övriga tjänster
Inlagd: 2009-02-18