Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Allt i Allo!

Hej!

Jag heter Adori och är 19 år gammal. Jag har precis avslutat mina studier på Nacka gymnasium inom den samhällsvetenskapliga profilen med samhällsvetenskap inriktning - med goda betyg, kan tilläggas. Mitt mål är att utbilda mig till socionom, just för att jag anser mig ha de kvalitéer en socionom bör ha; lyhördhet, ett gott hjärta och en känsla av empati för mina medmänniskor.

Tidigare har jag varit anställd som barnvakt, hundvakt, lättare marknadsföring, reklamutdelare, personlig assistent, kassapersonal samt barngympainstruktör. Jag har även sysslat med lättare trädgårdsarbete samt lättare städning.

Som person är jag väldigt mångfacetterad och alert, vilket mina tidigare anställningar visar. Jag gillar att ta mig an nya utmaningar och trots min låga ålder så anser jag mig ha provat på en del olika sysselsättningar.

På fritiden utforskar jag min kreativa sida genom att laga mat och umgås med mina vänner. Variation är a och o i min tillvaro så jag ser alltid till att ta mig an nya utmaningar hela tiden.

Om ni vill veta mer om mig, är ni välkomna att kontakta mig!

Mvh,
Adori

Namn: Adori (Privatperson)
Telefon: 0766517392
E-post: Mejla annonsören
Län: Stockholm
Stad: Stockholm
Stadsdel: Stockholm
Kategori: Allt i Allo
Inlagd: 2009-08-16