Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Städninaga för privta och förtag

Städservice Diamant Herrljunga
Åkerstigen 1A
524 32 Herrljunga
Tel:0762-14 44 52
e-post stadservicediamantherrljunga@hotmail.se


Om oss
Städservice Diamant är ett städföretag som satsar på miljö och service, och utför allt inom städ och fönsterputsning. Vi har många års erfarenhet av allt som rör städning och hushållsnära tjänster och vi anpassar oss alltid efter Dina behov. Vi utför kvalitetsstädning med noggrannhet för att hålla kundens arbetsplats eller hem rent, funktionellt och trivsamt. Vi använder oss av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma för Ditt hem och för miljön. F-skatten och rotavdrag. Vi ger mycket mer än bara städning! Kräver ni kvalité?
Värnar ni om miljön?
Vill ni ha bra service?

Vi gör gärna ett personligt besök där vi kan diskutera just dina och ert företags behov.

Vi gör även besök hos privatpersoner där vi ger dig möjligheten att berätta för oss precis hur du vill ha din städning. Läs mer om "skattereduktion för husarbete" under fliken privat. www.skatteverket.se
Vi tycker det är viktigt med personlig service och anpassar oss gärna efter era behov och önskemål.

Vi på Städservice Diamant Herrljunga erbjuder tjänster som är snabba, säkra och ansvarsfulla. Snabba, eftersom Er tid är värdefull. Säkra, eftersom Ert gods inte får komma till skada. Ansvarsfulla, eftersom vi tar avstånd från svart arbetskraft och onödig påverkan på miljön.

Information om vår städtjänst
Hur fungerar det?

Du ringer till oss och berättar vad Du behöver hjälp med, var Du bor samt när och hur ofta Du vill ha städningen gjord. Baserat på detta väljer vi ut den städare som passar bäst. Under en första provstädning går Du och städaren igenom allt som skall göras och vad som ska prioriteras. Städaren utför arbetet och tillsammans ser ni hur lång tid städningen tar. Tiden ligger sedan till grund för den löpande städning som därefter utförs av samma städare enligt det schema Du vill (exempelvis torsdagar varje jämn vecka).

Vad kostar det?
Städservice Diamant Herrljungas timarvode för städning är 462,50 kr inkl. moms (370 kr exkl. moms). För privatpersoner innebär det efter skattereduktion en kostnad på totalt 231,25 kr/timme inkl. moms. Avdraget görs direkt på fakturan från oss, och vi begär sedan avdraget belopp från Skatteverket.


Tar ni betalt för resan till och från mitt hem?
Nej, för städningar inom 3 mil tar Städservice Diamant Herrljunga inte betalt för resor till och från Ditt hem. För städningar längre bort debiterar vi 30 min arbetstid


Har ni andra dolda avgifter, till exempel fakturaavgifter?
Nej, vi har inga andra avgifter alls. Allt Du betalar är timarvodet för den faktiska städtiden och Du kan betala fast pris om Du vill, samt om du bor längre bort än 3 mil, debiteras 30 min arbetstid – ingenting annat.

Kommer samma städare varje gång?
Ja, en av de stora fördelarna med Städservice Diamant Herrljunga städtjänst är att Du får en och samma, självgående, ansvarstagande städare varje gång. Städaren vet precis vad som skall göras och Du kan känna Dig trygg i att ingen annan person besöker Ditt hem. Det är också direkt med denna städare, Du kommunicerar allt praktiskt kring städningen.Måste jag vara hemma när städningen utförs?
Nej, Du behöver inte vara hemma, och många kunder föredrar också att vara borta under städningen, för att komma hem till ett rent hem.Måste jag vara hemma när städningen utförs?
Nej, Du behöver inte vara hemma, och många kunder föredrar också att vara borta under städningen, för att komma hem till ett rent hem.

Kan jag bestämma veckodag och tid för städningen?
Ja, städaren kommer på den veckodag som Du väljer. För att vi skall kunna lägga ett heltidsschema (en förutsättning för att få personal som stannar länge), ber vi dock om en tidsram (normalt kl. 8-17) inom vilken städningen kan utföras men även här försöker vi anpassa oss efter Dina önskemål.

Vad ingår i en städning?
Det Du vill skall ingå. Där andra städföretag levererar ett färdigt paket med städuppgifter, levererar Städservice Diamant Herrljunga arbetstid som Du fyller med de städuppgifter Du vill.
Städuppgifterna kan Du också variera från gång till gång, genom att Du meddelar Dina önskemål
direkt till Din städare. två gånger i vecka
Garanti
Vi lämnar en nöjdkundsgaranti på våra städningar, som gäller i 2 dagar efter utfört arbete! Eventuella klagomål vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Vi vill därför påpeka att det är bra om inflyttande person/företag kan medverka vid besiktningstillfälle

 
Namn: gani (Företag)
Telefon: 0762144452
E-post: Mejla annonsören
Län: Göteborg
Stad: herrljunga
Stadsdel: herrljung
 
Referenser:Ja
Kategori: Städ & Tvätthjälp
Inlagd: 2010-09-16