Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Dj Bobby för Bröllop och Fest

Du letar efter någon som kan få dansgolvet att svänga, ögon att glittra, kroppar att svettas och förstås gäster att trivas!

Du vill samtidigt att denne discjockey skall ha stor erfarenhet, vara lyhörd för den mest svårdansande publik och dessutom sköta arrangemanget med stil och finess?

Då har Du kommit alldeles rätt...

Bra totalpris som inkluderar allt som har med ljud ljus och transporter att göra.Stationerad i Östergötland men resor är absolut inget hinder. Reser ofta runt på bröllop och på fest i Närke, Sörmland, Småland och Västergötland. Vid längre avstånd - hör av Dig för ett kravlöst prisförslag!

Besök min hemsida för mer information om priser, vilken musik jag brukar spela och förstås vad tidigare kunder tyckt om min insats i gästboken!

http://www.party-dj-bobby.se

Trubadurduo finnes även som ett erbjudande ihop med DJ. Trubadur spelar under mat och kör ett 45-minuters uppträdande. Därefter tar Bobby vid och spelar fram till småtimmarna. Få det bästa av två världar!

Erbjudande för Linköping, Norrköping, Kisa, Vadstena, Söderköping, Motala, Mjölby, Åtvidaberg, Ödeshög, Finspång och hela Östergötland

Väl mött!

 
Namn: Robert (Privatperson)
Telefon: 0738-312555
E-post: Mejla annonsören
Hemsida:Besök
Ålder:51
Län: Östergötland
Stad: Motala
Stadsdel: Dynudden
 
Referenser:Ja
Kategori: Fest & Underhållning
Inlagd: 2011-01-24