Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Inneboende barnflicka/housekeeper

Inneboende barnflicka/housekeeper, Stockholm

Verksamhetsbeskrivning

Vi är en familj med två flickor på 4 och 1,5 år. Föräldrarna arbetar båda som jurister (advokat och domare). Vi söker en inneboende barnflicka med start från och med början/mitten av mars 2014. Tjänsten är en tillsvidareanställning med, om det fungerar väl, en varaktighet om minst ett år. Vi bor för närvarande i en villa i ett trevligt bostadsområde i Älvsjö, Stockholm. Vi kommer dock eventuellt att flytta inom Stockholm under året. Du får ett eget rum i anslutning till villans entré och egen toalett/dusch samt tillgång till internet och husets gym med bastu. I gymet finns löpband, cross-trainer och roddmaskin samt fria vikter och multimaskin.


Arbetsuppgifter

Vi önskar att du lämnar och hämtar barnen på förskolan två till tre dagar i veckan. Jobbet som barnflicka/housekeeper innebär att du har hand om barn och hushåll. I detta innefattas, förutom att du tar hand om barnen, lättare matlagning till barnen, undanplockning, städning samt tvätt/strykning. Det kan även innefatta diverse andra uppgifter så som inlämning/hämtning av kemtvätt, posthantering, mindre matinköp och dylikt. Vi beräknar att dessa arbetsuppgifter motsvarar en arbetsvecka om ca 25 timmar. Utöver detta behövs flexibilitet för att ta hand om barnen vid vab-situationer och andra särskilda tillfällen. Tjänsten bör kunna kombineras med deltidsstudier på distans.

Erfarenhet och övriga förutsättningar

Du måste vara minst 20 år och pålitlig, ansvarsfull, flexibel och dessutom rökfri. Du ska prata flytande svenska. Tidigare erfarenheter av liknande jobb eller annan barnpassning är meriterande. Det är viktigt att du har god hand med barn och tycker att det är kul att ta hand om och vara med barn. Körkort är ett krav. Du behöver kunna vara inneboende.

Namn: Elin och Mikael (Privatperson)
Telefon: 0709-378995
E-post: Mejla annonsören
Ålder:42
Län: Stockholm
Stad: Stockholm
Stadsdel: Älvsjö
Kategori: Barnpassning
Inlagd: 2014-01-11