Hem | Visa alla annonser | Ny annons
Kattvakt

Hej! Jag tar hand om din katt när du reser bort. Jag driver ett katthotell i Kila som just nu är på renovering, därför jag kan tar hand om din katt hemma hos mig. Jag bor i stort hus på landet med min man, min son och våra 4 katter. Alla är blandras mellan Norskskogkatt , MainCoon och Raggdoll. Alla i våran familj älskar katter och smådjur . Vi har i hela livet fått erfarenheter om katter och deras behov. Dessutom jag har stor erfarenhet om kattavel, för en av våra hankatter är tillgänglig för parning.
I huset finns ett fint gästrum i vilket din katt ska bo. Jag besöker din katt flera gånger per dag för att mata den, rensa kattlåda, leka och kela med den. Kan även koppla upp skype med webbkamera så du får se hur katten har det.
För att jag ska kunna ta emot din katt får den inte vara smittad med någon sjukdom eller parasit. Kolla kattens öron så den inte har öronskabb. Den skall vara vaccinerad mot kattsnuva och kattpest. Vaccinationen får inte vara äldre än 1 år.
Några veckor före vistelsen ska katten vara avmaskat om katten är en utekatt.
Vi tar endast emot katter som ser friska ut. Detta för att skydda de övriga katterna från smitta och för att du skall känna dig trygg när du lämnar din katt hos oss.
Hjälper gärna till att vara kattvakt hemma hos mig.
Det finns även möjlighet att vi kan hämta/lämna din katt mot betalning. 20 kr/mil, max 5 mil enkel.tex, Nyköping, Norrköping, Katrineholm.

Pris:
För en katt,
De första 2 dygnen 180 kr/dygn
därefter 150 kr/dygn

För två katter
De första 2 dygnen 220 kr/dygn,
därefter 180 kr/dygn

För tre katter
De första 2 dygnen 300 kronor/dygn
därefter 250 kr/dygn

caticabogar@hotmail.com

Namn: Sasha (Privatperson)
Telefon:
E-post: Mejla annonsören
Län: Södermanland
Stad: Nyköping
Stadsdel: Kila
Kategori: Övriga tjänster
Inlagd: 2016-02-22